مجله توما

فروردین ۱۳۹۴ - توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

عکس محسن افشانی درکنار مرتضی پاشایی

همینک در مجله آنلاین توما عکس محسن افشانی درکنار مرتضی پاشایی را مشاهده می کنید..

mohsen afshani morteza pashaei عکس محسن افشانی درکنار مرتضی پاشایی

عکس جدید باران کوثری در کانادا

همینک در مجله آنلاین توما عکس جدید باران کوثری در کانادا را مشاهده می کنید..

باران کوثری با انتشار عکس زیر نوشت:

از تور فیلم خشکسالی و دروغ در کانادا.

baran kosari dar kanada عکس جدید باران کوثری در کانادا

عادل از رضا عطاران معذرت خواهی کرد

در سینما و تلویزیون واژه‌ای به نام ممنوع‌الکار با ممنوع‌التصویر برای چهره‌هایی استفاده می‌شود که به دلایل مختلف حاشیه‌ساز شده‌اند و برای همین پخش تصویر آنها در تلویزیون یا ساخت فیلم با حضور آنها ممنوع است.

با این حال گویا یک واژه دیگر هم در دایره واژگان نظارتی صدا و سیما وجود دارد و آن هم “ممنوع الپخش الزنده” است. چهره‌ای که در فهرست “ممنوع الپخش الزنده” قرار می‌گیرد این اجازه را دارد که تصویرش روی آنتن برود اما فقط از طریق برنامه‌های تولیدی و نه برنامه‌هایی که به‌صورت زنده پخش می‌شوند.

re عادل از رضا عطاران معذرت خواهی کرد

رضا عطاران می‌تواند روی آنتن برود اما به صورت مُرده! این ممنوعیت از حضور در برنامه‌های زنده اخیرا هم گریبان عطاران را گرفته و هم گریبان عادل فردوسی‌پور را. گویا فردوسی‌پور تمام هماهنگی‌های لازم را برای حضور عطاران در آخرین برنامه سال ۹۳ “نود” انجام داده بود اما در آخرین ساعات قبل از پخش به وی خبر می‌رسد که عطاران اجازه حضور در برنامه زنده را ندارد.

این مساله برای فردوسی‌پور که از دوستان قدیمی عطاران است به شدت ناراحت‌کننده بوده و وی نیز مراتبعذرخواهی خود را از عطاران انجام می‌دهد. گویا دلیل ممنوعیت حضور عطاران در برنامه‌های زنده به حاشیه‌هایی باز می‌گردد که دو سال قبل و به‌واسطه صحبت‌هایی که او درباره روش‌های مرتبط با شلوار برای خنداندن مردم استفاده کرده بود، ایجاد شده بود!

جدیدترین عکس خانوادگی سمانه پاکدل

در این ساعت از سایت توما برای شما عزیزان جدیدترین عکس خانوادگی سمانه پاکدل رو آماده کردیم

دیدن عکس ها در ادامه مطلب...

سمانه پاکدل در کنار مادر و خواهرش

01 جدیدترین عکس خانوادگی سمانه پاکدل

صفحه شخصی سمانه پاکدل

02 جدیدترین عکس خانوادگی سمانه پاکدل

سمانه پاکدل و مادرش

عکس جنجالی آنالیزور تیم ملی در اینستاگرام

به گزارش مجله آنلاین توما مهرداد خانبان آنالیزور تیم ملی با انتشار عکسی به مقایسه شرایط کی روش و شخصیت کیانوش در مجموعه برره پرداخت.

خانبان در این عکس محمود گودرزی وزیر ورزش و علی کفاشیان را با شخصیت هایی از این مجموعه تشبیه کرده است.

گفتنی است در مجموعه شب‌های برره که سال ۱۳۸۴ از تلویزیون پخش می‌شد کیانوش استقرارزاده (سیامک انصاری) نقش «آدم عاقل» داستان را داشت و اطرافیانش تفکرات و حرف‌های منطقی او را مسخره می‌کردند.

kianoosh keyrosh عکس جنجالی آناليزور تيم ملی در اینستاگرام

طرز تهیه میگو پلو مجلسی

هم اکنون در مجله آنلاین توما طرز تهیه میگو پلو مجلسی رو واستون آماده کردم..

meygoo polo طرز تهیه میگو پلو مجلسی

مواد لازم برای ۳ نفر :

برنج ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
آب برای کته ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده ۲ فاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
شکر ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد

طرز تهیه :
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .

برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

طرز تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا

هم اکنون در مجله آنلاین توما طرز تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا رو واستون آماده کردم..

goosht kababi طرز تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا

مواد لازم جهت تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا برای ۴ نفر:

سویا سس ۱/۲ فنجان
سس باربیکیو ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده ۴ حبه
آب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن نباتی ۱ قاشق چای خوری
گوشت گوسفندی ۴ عدد برش

طرز تهیه گوشت کبابی مزه دار شده با سس سویا :

۱٫ در یک ظرف مسطح سس سویا، سس باربیکیو، سیر، آب لیمو، فلفل و روغن را مخلوط کنید. برش های گوشت را اضافه کرده و بچرخانید تا دو طرف آنها به مخلوط آغشته شود. در ظرف را گذاشته و یک ساعت در یخچال بگذارید.

۲٫ فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۹۰ درجه سانتیگراد).

۳٫ گوشت را در ظرف مناسب داخل فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بگذارید.

طرز تهیه سوپ ماست

همینک در مجله آنلاین توما طرز تهیه سوپ ماست رو واسه شما کاربران گرامی آماده کردم..

soop mast طرز تهیه سوپ ماست

مواد لازم جهت تهیه سوپ ماست :

جو پرک ۱ لیوان
آب به میزان لازم
نخود پخته نصف لیوان
نمک به میزان لازم
کوفته قلقلی ( به دلخواه ) به میزان لازم

مواد لازم مایع مخصوص سوپ ماست:

ماست یک کاسه
آرد ۲ قاشق سر خالی
تخم مرغ یک عدد
آبلیمو یک قاشق
نمک به میزان لازم

برای روی سوپ ماست:

شوید و در صورت تمایل نعنا ( هر دو خشک باشد ) کمی
روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق

طرز تهیه سوپ ماست :

جو پر داخل قابلمه می ریزم با آب و نخود می گذاریم بجوشد بعد مایع مخصوص سوپ را با مواد آماده می کنیم (همه مواد را با هم مخلوط می کنیم ) کمی از آب سوپ را به مواد اضافه کرده و مایع را همراه با هم زدن داخل قابلمه می ریزیم مرتب هم می زنیم تا بجوشد.

بعد زیر آن را کم می کنیم تا قوام بیاید در یک ماهی تابه کوفته قلقلی ها را سرخ کرده بعد از اینکه روغن آن را گرفتیم اضافه می کنیم در آخر هم نعنا و شوید خشک را پودر می کنیم با کمی روغن تفت می دهیم کمی از آن را نگه می داریم بقیه داخل سوپ می ریزیم و زیر سوپ را خاموش می کنیم.

و با بقیه نعنا داغ روی آن را تزیین می کنیم و با آبلیمو سرو می کنیم .

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده

هم اکنون در مجله آنلاین توما طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده رو واستون آماده کردم..

baget tokhmemorghi طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده

مواد لازم برای تهیه باگت تخم مرغی پخته شده:

باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) ۲ عدد
سوسیس به مقدار لازم
فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده ۱ عدد ( ۳/۴ فنجان )
پیازچه نصف شده ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده ۱۰ عدد
خامه‌ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه‌ی سبک ۲/۳ لیوان
ریحان خرد شده ۱/۴ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده ۱ و ۱/۲ لیوان

۲ عدد باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده )

طرز تهیه باگت تخم مرغی پخته شده :

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.

۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.

۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.

۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )

۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

همینک در مجله آنلاین توما جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵ رو واستون آماده کردم..

model moo kotah zanane 1 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 2 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 3 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 4 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 5 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 7 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 8 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 9 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 10 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 11 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 12 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 13 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 14 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 15 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

model moo kotah zanane 16 جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه 2015

جدیدترین مدل موی کوتاه زنانه ۲۰۱۵

طرز تهیه پلوی کدو حلوایی

همینک در مجله آنلاین توما طرز تهیه پلوی کدو حلوایی رو واستون آماده کردم..

polo kadoo halvaei طرز تهیه پلوی کدو حلوایی

مواد لازم برای پلوی کدو حلوایی :

برنج ۳ پیمانه
آب برای برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
کدو حلوایی ۷۰۰ الی ۹۰۰ گرم
عدس پلویی ۱ پیمانه
پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
نمک و شکر و فلفل سیاه و آرد به مقدار لازم
روغن مخصوص پخت برای کته ۲ قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ برای سرخ کردن کدو به میزان لازم

طرز تهیه پلوی کدو حلوایی :

این غذا یکی از غذاهای ابتکاری و من درآوردی است که می پزم برای تهیه این غذا برنج را با آب و نمک و ۲ قاشق روغن به صورت کته در آورید و از پلوپز هم می توانید استفاده کنید.

در فاصله ای کته درست می شود به گوشت چرخ کرده نمک و فلفل اضافه کرده و برای این غذا گوشت باید حالت چسبندگی داشته باشد بهتر است برای مخلوط آن از مولینکس استفاده کنید و یک الی دو قاشق آرد به آن بزنید و خوب مالش دهید و درون ظرفی دو لیوان آب و نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت گذاشته وقتی جوش آمد کوفته قلقلی ریز درست کرده و در آب جوش بیندازید تا کامل بپزد و آبش جمع شده و شعله زیر آنرا خاموش کنید بعضی به جای پختن کوفته قلقلی را سرخ میکنند شما هر جوری که دوست دارید انجام دهید .

کدو را چهار گوش به اندازه حبه های قند کنید و در روغن سرخ کرده و بعد از خارج کردن از روغن روی صافی یا دستمال خشک کن بریزید تا روغنش گرفته شود و بلا فاصله روی آن به مقدار دلخواه شکر بپاشید چون کدو گرم است شکر حل شده و جذب کدو میشود اگر کدو خیلی شیرین بود نیازی به این کار نیست اما اگر کدو شیرینی اش کم بود شکر اضافه کنید خوشمزه تر میشود .

عدس را هم جداگانه با کمی نمک و آب بپزید.

پیاز سرخ شده را به موادی که آماده کردید اضافه کنید و وقتی برنج دم کشید در دیس یک کفگیر برنج بکشید و یک کفگیر از مواد و چند بار این کار را انجام دهید تا دیس پر شود و بعد هم نوش جان کنید.

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

هم اکنون در مجله آنلاین توما طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر رو واستون آماده کردم..

khoresh baghela ba geshniz طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز با طعم سیر

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
باقلا سبز ۵۰۰ گرم
گشنیز خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۶ حبه
زعفرن آب کرده ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

باقلا را از هر دو پوست در آورده، بشویید و در آبکش بریزید. پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی خرد کنید.حبه های سیر را هم خرد کنید.

گوشت را هم شسته و خورشی خرد کنید. در قابلمه ای روغن ریخته روی حرارت بگذارید.

روغن که داغ شد پیاز و سیر را در روغن ریخته و خوب سرخ کنید.پیازها که طلایی شدند،زردچوبه را اضافه کرده و به هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن گوشتهاست. آنها را هم خوب سرخ کرده تا آب آنها بخار شود.زعفران آب کرده و فلفل را هم اضافه کنید.

مقداری آب بریزید و در ظرف را بگذارید. حدود یک ساعت صبر کنید تا گوشت بپزد.

بعد از پخت کامل گوشت ،باقلا را اضافه کنید.حالا می توانید نمک را هم اضافه کنید و مزه خورش را بچشید.

در مراحل آخر پخت ، گشنیز را هم اضافه کنیدو بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه برنج سرو کنید.

صفحه 1 از 1712345...10...قبلی »