طرز تهیه آش عباسعلی

fo1403 طرز تهیه آش عباسعلی

طرز تهیه آش عباسعلی

آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است .

مواد لازم:

گوشت دنده گوسفندی: ۳۰۰ گرم
پیاز درشت برای پیاز داغ: ۵ عدد
سیر برای سیر داغ : ۱۰ حبه
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
روغن حیوانی: به میزان لازم
نعناع خشک برای نعناع داغ: به میزان لازم
نخود : نصف پیمانه
لوبیا چیتی: نصف پیمانه
لوبیا سفید : نصف پیمانه
گندم پوست کنده: ۱/۵ پیمانه
برنج: نصف پیمانه
عدس: نصف پیمانه

طرز تهیه:

این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .

حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید.

گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است .

مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید . 

منبع : ashpazierangin.net

طرز تهیه آش عباسعلی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه آش عباسعلی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *