مجله توما

آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

fo2470 آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

آموزش تهیه فرنی پرتقالی دسر ماه رمضان

مواد لازم:

وانیل: کمی
کره: ۲۵ گرم
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
آب پرتقال: (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه
شیر: ۱ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه:

همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .

در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .

منبع : ashpazi.blog.ir

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.