آموزش تهیه ذرت مکزیکی

fo7 آموزش تهیه ذرت مکزیکی

آموزش تهیه ذرت مکزیکی

می توان با کمی حوصله این خوراکی خوش خوراک را در منزل برای اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپخوری
مایونز: در صورت دلخواه
کنسرو ذرت: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۵۰ گرم
کره گیاهی: ۳۰ گرم
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.

مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.

کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.

دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

بیتوته

آموزش تهیه ذرت مکزیکی از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه ذرت مکزیکی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *