مجله توما

طرز تهیه کباب بلغاری

515b65822bf7f594adb50d48561886eb طرز تهیه کباب بلغاری

طرز تهیه کباب بلغاری

مواد لازم:

نمک، فلفل و زعفران آب زده
گوشت فیله گوسفند و یا گوشت فیله گوساله که به ابعاد ۲۵*۵ سانتی متر بریده باشیم
پیازچه برش داده شده برای تزئین
پیاز یا فلفل دلمه خلال شده برای وسط گوشت

طرز تهیه:

گوشت را نمک زده، فلفل و زعفران زده برشی از پیاز یا فلفل دلمه وسط آن می گذاریم . از یک طرف گوشت را لوله می کنیم و در پایان کار لبه گوشت را بوسیله خلال دندان وصل می کنیم. ظرف کوچکی را برداشته روغن می کنیم می گذاریم کاملا" داغ شود. گوشت ها را در روغن قرار می دهیم، بطوری که روغن روی گوشتها را بگیرد. حدودا" نیم ساعت در حرارت ملایم می گذاریم تا هم پخته شود و هم سرخ شود.

منبع: groohashpazi

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.