طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

piegoshtporteghali طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

طرز تهیه پای گوشت پرتغالی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ٢ عدد
شیر ١۵٠ سی سی
کره ٣٠ گرم
روغن زیتون ٣ قاشق غذاخوری
برگ بو‌ ١ عدد
سیب زمینی ١ کیلوگرم
گوشت گاو چرخکرده ۶٠٠ گرم
پیاز ١ عدد (درشت)
سیر ٢ حبه
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
جوزهندی و نمک و فلفل به میزان دلخواه

مواد لازم:

پیاز نگینی خرد می کنیم. سیر رو هم ساطوری می کنیم. داخل ماهی تابه روغن زیتون رو گرم می کنیم و برگ بو رو داخل آن می اندازیم. پیاز و سیر را سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده رو به آن اضافه می کنیم تفت می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نمک و فلفل.،کمی آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید و بگذارید بپزد.

 سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با آب نمک می پزیم. وقتی کاملاً پخته شد (حدود ٢۵ دقیقه نیم ساعت)؛ سیب زمینی ها را له کرده و کره و شیر گرم را اضافه می کنیم. نمک رو اندازه می کنیم و جوزهندی و فلفل را هم خوب مخلوط می کنیم تا پوره لطیف و یکدستی بدست بیاید.
نیمی از پوره رو کف ظرف مناسب فر پهن می کنیم و روی آن را صاف می کنیم. گوشت را می ریزیم و صاف می نمائیم.بعد باقیمانده سیب زمینی رو روی گوشت پهن می کنیم.

دو عدد زرده تخم مرغ را می زنیم و بعد روی سیب زمینی ها می دهیم. می توانید با چنگال روی سیب زمینی ها شیار درست کنید یا طرح بکشید.
بعد ظرف را در فر که از قبل با حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه می پزیم تا روی آن طلایی شود. و گرم سرو می کنیم.

منبع: groohashpazi

طرز تهیه پای گوشت پرتغالی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه پای گوشت پرتغالی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *