طرز تهیه کارپاچیو

carpachio طرز تهیه کارپاچیو

طرز تهیه کارپاچیو

مواد لازم:

نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
لیموی برش داده شده ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو چرب ۳۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس کارپاچیو:

آبلیمو یک چهارم فنجان
روغن زیتون ۷۵ میلی گرم
خامه غلیظ ۲ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خردل ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، با درجه حرارت بالا داغ کنید. گوشت گاو (یا گوساله یا ماهی) را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید ۴۵ دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید ۲۰ دقیقه در فریزر بماند.

برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.

پس از ۲۰ دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.

منبع: groohashpazi

طرز تهیه کارپاچیو از سایت بزرگ توما
طرز تهیه کارپاچیو نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *