طرز تهیه ته چین ماهی

tahchinmahi طرز تهیه ته چین ماهی

طرز تهیه ته چین ماهی

مواد لازم:

برنج – پنج پیمانه
سبزی‌پلو – چهار پیمانه
سیر تازه خردشده – نصف پیمانه
ماهی قزل‌آلا – دو عدد
روغن مایع ذرت – یک پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
زعفران – به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی‌ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می‌زنیم تا مزه‌دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده‌ایم با سبزی‌پلو آبکش می‌کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می‌باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا می‌کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می‌ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می‌گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می‌کنیم.

منبع: groohashpazi

طرز تهیه ته چین ماهی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه ته چین ماهی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *