طرز تهیه دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

deserkeremeenglisi طرز تهیه دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

طرز تهیه دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه

مواد لازم:

برای ۸ تا ۱۰ نفر

قهوه – یک قاشق سوپخوری
خامه – ۱۵۰ گرم
پودر قند – ۷۵ گرم (۳ قاشق سوپخوری)
زرده تخم مرغ – ۸ عدد
شیر – ۲ لیوان
شکر – ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده با چرخ مخصوص یا همزن خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود . شیر را با قهوه می جوشانیم و حرارت را کم می کنیم . زرده تخم مرغ را کم کم در شیر می ریزیم و مرتب هم می زنیم . کافی است فقط یکی دو جوش بزند و کمی غلیظ شود .

بعد ۱۵۰ گرم خامه را با ۳ قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط می کنیم ، ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و به هم می زنیم تا خامه سفت شده فرم بگیرد .

یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شود. سفیده را کم کم در خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم .

کرم را در لیوان های پایه بلند (که بهتر است به شکل عکس باشد) به اندازه ای که سر لیوان کمی خالی بماند ، میریزیم و خامه را در قیف ریخته ، روی کرم را به حدی که خامه بالاتر از لبه لیوان ریخته شود تزئین می کنیم.

می توانیم چند دانه قهوه درسته بو داده یا کمی شکلات رنده شده روی خامه بریزیم.

 

منبع: groohashpazi

طرز تهیه دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه از سایت بزرگ توما
طرز تهیه دسر کرم انگلیسی با خامه و قهوه نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *