مجله توما

طرز تهیه زبان گوساله با سس دارچین

khorakezabanbasosmakhsos طرز تهیه زبان گوساله با سس دارچین

طرز تهیه زبان گوساله با سس دارچین

مواد لازم:

برای ۶ تا ۸ نفر
آرد گندم - نصف قاشق غذاخوری
کره
- ۵۰ گرم
نمک و فلفل به قدر کافی
زبان گوساله بدون خرخره - ۱ عدد (در حدود یک و نیم تا دو کیلوگرم)
دارچین کوبیده خیلی نرم یا پودر کاری - ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زبان را به طریقه زبان ساده طبخ کرده، آب آن را که در حدود یک لیوان است، صاف می نمائیم و زبان را بعد از پوست کندن، به شکل حلقه می بریم. آرد را با کره در حرارت ملایم کمی سرخ می نمائیم. کاری و یا دارچین را با آرد کمی سرخ کرده ، آب زبان صاف کرده را کم کم روی آرد سرخ کرده می ریزیم، هم می زنیم. دوباره ظرف محتوی آرد و دارچین را روی حرارت ملایم قرار داده، باز هم مرتب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و سس کاملا لطیف و صاف شود. در صورتی که سس خیلی غلیظ شد، کمی آب جوش به آن اضافه کرده ، نمک و فلفل سس را اندازه می نمائیم.

قطعات زبان را یک لحظه با سس یکی دو جوش می دهیم تا زبان گرم شود . زبان را در ظرف کشیده ، سس را روی آن می دهیم. می توانیم روی این زبان مقداری قارچ سرخ کرده بریزیم. این زبان را نیز می توانیم با یک ظرف ماکارونی پخته شده نیز سرو کنیم.

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.