khorakezabanbasosmakhsos طرز تهیه زبان گوساله با سس دارچین

طرز تهیه زبان گوساله با سس دارچین

مواد لازم:

برای ۶ تا ۸ نفر
آرد گندم – نصف قاشق غذاخوری
کره – ۵۰ گرم
نمک و فلفل به قدر کافی
زبان گوساله بدون خرخره – ۱ عدد (در حدود یک و نیم تا دو کیلوگرم)
دارچین کوبیده خیلی نرم یا پودر کاری – ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

زبان را به طریقه زبان ساده طبخ کرده، آب آن را که در حدود یک لیوان است، صاف می نمائیم و زبان را بعد از پوست کندن، به شکل حلقه می بریم. آرد را با کره در حرارت ملایم کمی سرخ می نمائیم. کاری و یا دارچین را با آرد کمی سرخ کرده ، آب زبان صاف کرده را کم کم روی آرد سرخ کرده می ریزیم، هم می زنیم. دوباره ظرف محتوی آرد و دارچین را روی حرارت ملایم قرار داده، باز هم مرتب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و سس کاملا لطیف و صاف شود. در صورتی که سس خیلی غلیظ شد، کمی آب جوش به آن اضافه کرده ، نمک و فلفل سس را اندازه می نمائیم.

قطعات زبان را یک لحظه با سس یکی دو جوش می دهیم تا زبان گرم شود . زبان را در ظرف کشیده ، سس را روی آن می دهیم. می توانیم روی این زبان مقداری قارچ سرخ کرده بریزیم. این زبان را نیز می توانیم با یک ظرف ماکارونی پخته شده نیز سرو کنیم.