طرز تهیه ژیگو گوساله

fo1731 طرز تهیه ژیگو گوساله

طرز تهیه ژیگو گوساله

مواد لازم:

کره یا روغن ۱۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
ران گوساله جوان یک عدد در حدود ۲ تا۵/۲کیلو
نمک و فلفل به مقدار کم

طرز تهیه:

ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دوسه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود نصف لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد . ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم . می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کنیم .

طرز تهیه ژیگو گوساله از سایت بزرگ توما
طرز تهیه ژیگو گوساله نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *