طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی

filemorghomeigobadomi طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی

طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی

مواد لازم:

بادام‌هندی ۵۰ گرم
قارچ حلقه شده ۶۰ گرم
روغن‌مایع ۶۰ گرم
روغن‌کنجد دو قاشق غذاخوری
زنجبیل حلقه شده تازه به میزان لازم
فیله‌مرغ ۱۰۰ گرم
میگو پاک شده هفت عدد
سس سویا دو قاشق غذاخوری
سیر ۳۰ گرم
پیاز خرد شده ۴۰ گرم
فلفل‌رنگی حلقه شده ۶۰ گرم

طرز تهیه:

در تابه از قبل گرم شده کمی روغن‌مایع ریخته، فیله‌مرغ قطعه شده را درون آن می‌اندازیم و با حرارت زیاد آن را می‌پزیم سپس میگو را به مدت سه دقیقه با فیله‌مرغ می‌پزیم آن‌گاه آن را کنار گذاشته و دوباره در تابه دیگری تمامی سبزی‌ها و بادام‌هندی‌ها را به مدت پنج دقیقه با حرارت زیاد تفت داده، فیله‌مرغ و میگوی از قبل پخته شده را همراه با سس سویا  به تابه اضافه کرده و در آخر، روغن‌کنجد و زنجبیل را به تمامی مواد اضافه کرده و آن را سرو می‌کنیم.

طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه فیله مرغ و میگو بادامی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *