طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

pirashkigojefarangi طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی پوره‌شده نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری
کره ۱۳۵ گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد سه پیمانه

مواد لازم داخل پیراشکی:

جعفری پنج قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سس گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
گوجه‌ فرنگی خرد شده دو عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
کلم سفید ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده کمی‌ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجه‌فرنگی، کلم سفید و جعفری، سس گوجه‌فرنگی را به آنها افزوده ادویه‌ها را هم اضافه کنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشکی‌ها را در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه پیراشکی گوجه فرنگی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *