طرز تهیه استیک ژامبون با سس توت فرنگی
مواد لازم:
برای ۱ نفر
کورن فلکس نصف پیمانه
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آرد سفید دو قاشق سوپخوری
ژامبون گوشت یا مرغ یک برش عرضی به قطر دو سانتیمتر
زرده تخممرغ یک عدد
مواد لازم برای سس:
سس مایونز دو قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق چایخوری
توتفرنگی ۱۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک سمت ژامبون را به ترتیب در آرد سفید، زرده تخممرغ و کورن فلکس گذاشته و در روغن سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد، برگردانید تا سمت دیگر ژامبون هم کمی سرخ شود. پنج عدد از توتفرنگیها را با سس مایونز و آبلیمو در مخلوطکن ریخته تا یکدست شود. پنج عدد دیگر را خرد کرده و با قاشق به آرامی به سس اضافه کنید تا توتفرنگیها له نشود، سس توتفرنگی را روی استیک بریزید.
اگر سس خیلی غلیظ بود به آن کمی شیر اضافه کنید.