مجله توما

طرز تهیه سمبوسه مرغ

sambosemorgh طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ

مواد لازم:

نمک و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
پیاز دو عدد
گوشت مرغ ۳۰۰ گرم
جعفری خردشده یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
آرد دو پیمانه
ماست دو قاشق سوپخوری
روغن مایع نصف پیمانه

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌کنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌کنیم تا به خورد هم بروند.

در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌کنیم تا خمیر یک‌دستی به دست آید. بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال کاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌کنیم.

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.