طرز تهیه خورش برگه زردآلو

download1 طرز تهیه خورش برگه زردآلو

طرز تهیه خورش برگه زردآلو

مواد لازم:

گوشت پخته خورشتی ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب ۳ لیوان
زعفران به مقدار دلخواه
برگه زردآلو دو پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پیازداغ ۷ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برگه‌های زردآلو را ۱ ساعت  خیس کرده، سپس آبکش نموده و با کره و پیازداغ تفت می‌دهیم. نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم می‌پزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

طرز تهیه خورش برگه زردآلو از سایت بزرگ توما
طرز تهیه خورش برگه زردآلو نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *