طرز تهیه خورش کنجد با گوشت

khoreshkonjed طرز تهیه خورش کنجد با گوشت

طرز تهیه خورش کنجد با گوشت

مواد لازم:

کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم
رب انار ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
روغن به میزان لازم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳-۴ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.

طرز تهیه خورش کنجد با گوشت از سایت بزرگ توما
طرز تهیه خورش کنجد با گوشت نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *