طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

khoreshghrchotokhmmorgh طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

مواد لازم:

برای چهار نفر

رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یک عدد
آب یک و نیم پیمانه
روغن به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقه‌شده ۲۰ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه
تخم‌مرغ یک عدد

طرز تهیه:

قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.

در تابه‌ای دیگر فلفل دلمه‌ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ از سایت بزرگ توما
طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *