مجله توما

طرز تهیه خوراک بال بوقلمون

115644 طرز تهیه خوراک بال بوقلمون

طرز تهیه خوراک بال بوقلمون

مواد لازم:

نعناع و ترخان تازه خرد شده - ۲ قاشق سوپخوری
خردل - ۱ قاشق مرباخوری
پاپریکا (فلفل قرمز شیرین) - ۱ قاشق مرباخوری یا کمی زعفران
نمک و فلفل به قدر کافی
بال بوقلمون که قسمت نوک آن گرفته شده است - ۵۰۰ گرم
کره یا روغن مایع - ۱۰۰ گرم
نخود سبز که از پوست در آمده باشد - ۱ لیوان
بادام پوست گرفته بو داده - ۱ فنجان

طرز تهیه:

کره یا روغن را گرم می کنیم، قطعات بال را با پاپریکا یا زعفران آغشته کرده ، کمی به آنها نمک می زنیم و در روغنی که قدری داغ شده باشد ، می اندازیم ، دو طرف بال ها را به حدی که زیاد خشک نشود ، در روغن سرخ می کنیم.

یک لیوان آب جوش آهسته از کنار ظرف به داخل آن می ریزیم و خردل را در کمی آب حل کرده ، به آن اضافه می کنیم ، بعد نخود را در دو گوشه ظرف ریخته ، در ظرف را می بندیم. حرارت را ملایم می کنیم تا نخود و بال ها پخته شود. بعد به طور منظم بال ها را در دیس می کشیم.

سس آن را می چشیم و نمک و فلفل و ترشی آن را اندازه می کنیم و بعد از یکی دو جوش سس را روی آن می ریزیم و بادام بو داده را روی آن می پاشیم. این خوراک را می توانیم با برنج زعفرانی که به آن کمی فلفل قرمز کوبیده شده و کاری زده ایم، سر میز ببریم.

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.