طرز تهیه خوراک فیله ماهی و اسفناج

157 11821 طرز تهیه خوراک فیله ماهی و اسفناج

طرز تهیه خوراک فیله ماهی و اسفناج

مواد لازم:

نمک و فلفل به میزان لازم
خامه یک‌دوم پیمانه
پنیر گودای رنده‌ کرده ۱ پیمانه
خرده نان یک‌دوم پیمانه
پنیر گودای اضافی یک‌دوم پیمانه
فیله‌ی ماهی ۷۵۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه:

ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود.  اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید. کره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را ۱ دقیقه در آن تفت دهید. به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید. سپس در کاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید. در کف کاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناج‌ها بپاشید. حالا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد، به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ وسط بپزید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه خوراک فیله ماهی و اسفناج از سایت بزرگ توما
طرز تهیه خوراک فیله ماهی و اسفناج نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *