طرز تهیه رولت قزل آلا

rolet طرز تهیه رولت قزل آلا

طرز تهیه رولت قزل آلا

مواد لازم:

ادویه ماهی (پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، پودر پاپریکا، پودر لیموعمانی) به میزان لازم
نمک و فلفل بهار و آبلیمو به میزان لازم
کره ۵۰ گرم
ماهی قزل‌آلا دو عدد
پیاز درشت سه عدد
شوید چهار قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ماهی را شسته و آبشش و باله‌های آن در آورید سپس شکم ماهی را برش داده و داخل آن را تمیز بشویید. پشت ماهی را (روی ستون فقرات) حدود ۱۰سانتی‌متر برش زده ستون فقرات و تیغ‌های ماهی را بیرون بکشید. با پهلوی کارد به ماهی فشار آورده تا تخت شود حالا به ماهی نمک، فلفل بهار، ادویه ماهی، یک عدد پیاز خردشده و آبلیمو بزنید. بهتر است ماهی یک تا دو ساعت به همین شکل مانده تا مزه دار شود سپس پیاز را کمی در کره تفت داده تا سبک و طلایی روشن شود. حالا پیاز و شوید خردشده را به داخل ماهی مالیده و از شکاف پشت ماهی سر و دم ماهی را بیرون کشیده تا ماهی به صورت رولت در بیاید اکنون ماهی را روی حرارت ملایم سرخ کنید و برای این‌که مغز پخت شود داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. اطراف ماهی را با سبزیجات پخته و سرخ‌شده تزئین کنید.

فلفل بهار شامل؛ فلفل سیاه، سفید، سبز و قرمز است و در عطاری‌ها موجود است.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه رولت قزل آلا از سایت بزرگ توما
طرز تهیه رولت قزل آلا نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *