7 02 ســالاد تابستانی ژاپنی   توما

ســالاد تابستانی ژاپنی

مواد لازم برای آشپزی توما

برای


مارچوبه  ۲۵۰ گرم
نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
نیلوفر آبی  ۵۴۰ گرم
هندوانه  ۱ عدد
خیار بدون پوست  ۱ عدد
قارچ  ۱۰۰ گرم
سیب زمینی  ۱۵۰ گرم
روغن  ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد  ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  ۰٫۲۵ فنجان
شکر  ۲ قاشق مرباخوری
سیر  ۰٫۲۵ عدد
کنجد  ۰٫۲۵ فنجان

طرز تهیه :
مارچوبه را تمیز کرده و پوست بکنید و بمدت ۸ دقیقه در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و در کاسه آب سردی قرار دهید و مجددا آبکش کنید و آنها را به قطعات ۵ سانتی متری خرد کنید , نخود فرنگی را در قابلمه آبجوش ریخته و فورا آبکش کنید و در کاسه آب یخ فرو کرده سپس خارج کنید , ریشه نیلو فر آبی را بصورت برشهای نازکی خرد کنید , سیب زمینی , هویج و خیار را بصورت خلالهای ۵ سانتی متری برش زده و با مارچوبه , نخود فرنگی و قارچها مخلوط کنید , چاشنی را روی آن پخش کرده و سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این ســالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست
طرز تهیه چاشنی :
یک قاشق غذا خوری روغن , دو قاشق غذا خوری روغن کنجد , یک چهارم فنجان آبلیمو , دو قاشق چایخوری شکر , ۲ حبه سیر و یک چهارم فنجان دانه کنجد بو داده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید , چاشنی حاضر اســت

آشپزی لدت بخشه وقتی هر چی بخوای در بخش آشپزی توما داری
جدیدترین و بهترین طریقه ها و مطالب در مورد آشپزی و خانه داری
این آموزش و آشپزی از سایت توما انتشار بافته