طرز تهیه مسقطی با شیره

1111thumbnail aspx طرز تهیه مسقطی با شیره

طرز تهیه مسقطـی با شیره

مواد لازم:

آب به میزان لازم

مغز هل به میزان لازم

شیره به میزان لازم

نشاسته ۴۰۰ گرم

گلاب ۲۵۰ گرم

شکر ۵/۱ کیلو

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را با آب و گلاب مخلوط کنید، سپس شکر را در آن ریخته و هم می‌زنید تا کاملا مخلوط شود، آن‌گاه مایع را در قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار می‌دهیم و آن قدر هم می‌زنید تا خوب خودش را بگیرد. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا دوباره شکل پنیر تازه به خود بگیرد. حالا اگر مایع، کم شیرین بود، کمی شیره به آن اضافه می‌کنیم و دوباره می‌جوشانیم. سپس مغز هل را روی آن پاشیده و در سینی می‌ریزیم و پهن می‌کنیم، پس از آنکه کمی سرد شد، آن را به هر شکل و نوعی که خواستیم تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه مسقطی با شیره از سایت بزرگ توما
طرز تهیه مسقطی با شیره نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *