مجله توما

طرز تهیه سالاد تربچه

torobche طرز تهیه سالاد تربچه

طرز تهیه سالاد تربچه

مواد لازم:

خیار شور ورقه شده ۴ عدد
کشمش سبز ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
کاهو ۱ عدد
تربچه ورقه شده ۳۵۰ گرم
پنیر موزارلای خلال شده ۱۵۰ گرم
پنیر فتا حبه ای ۱۰۰ گرم
فلفل سبز خلال شده ۱ عدد

طرز تهیه:

تربچه ها را در کاسه ای بریزید، سرکه را اضافه کرده کمی هم بزنید تا تربچه ها به سرکه آغشته شوند .سپس نمک و کمی جعفری اضافه مخلوط نمایید.

پنیر موزارلای خلال شده را با کمی سرکه و روغن زیتون مزه دار نمایید. بعد از آن پنیر فتا را هم حبه ای برش نموده روی آن بریزید، سطح ظرف مورد نظر را با کاهوی خرد شده پوشانده و مواد فوق را روی بستری از کاهو بریزید سپس سس آماده را روی سالاد تربچه ریخته و با جعفری خرد شده تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.