طرز تهیه سالاد سلوری

1393067129 salad طرز تهیه سالاد سلوری

طرز تهیه سالاد سلوری

سلوری نوعی سبزی است ، شبیه کلم قمری با عطر و طعم کلم

مواد لازم:

سلوری متوسط ۲ عدد در حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم

هویج ۴۰۰ گرم

کشمش سبز ۱۰۰ گرم

مغز بادام پوست گرفته ۱۰۰ گرم

خامه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

شکر ۲ قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای گرفتن پوست بادام در صورت آماده نبودن،مقداری آب جوش روی بادام می ریزیم و بعد از چند دقیقه پوست آن به آرامی گرفته می شود.

سلوری و هویج را پوست کنده ،می شوئیم ، خشک کرده ، با چرخ مخصوص به شکل رشته های باریک خلال می نمائیم و یا با کارد ورقه نازک نموده ، به اندازه چوب کبریت ظریف خلال می کنیم.

خامه و شکر و آبلیمو و کمی نمک را مخلوط می کنیم . بادام و کشمش را داخل سلوری و هویج می ریزیم ، هم می زنیم . سس خامه را در سس خوری ریخته ،همراه سالاد سر میز می بریم و موقع مصرف سس را داخل سالاد ریخته و مخلوط می نمائیم.

به طور کلی در تمام سالادهای سبزی باید موقع صرف ، سس آن را مخلوط نمود تا سبزیجات آب نینداخته و طراوت و لطافتش را از دست ندهد.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه سالاد سلوری از سایت بزرگ توما
طرز تهیه سالاد سلوری نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *