آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

پیتزا یکی از لذیذترین غذای های جهان می باشد که در انواع مختلف پخته میشود ، اینبار آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان را به شما آموش میدهیم…

bademjan آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

مواد لازم :

بادمجان : ۲ عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

پیاز کوچک : یک عدد

ذرت : ۱۰۰ گرم

زیتون بدون هسته : ۵۰  گرم​

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

: آرد سفید : ۵۰۰ گرم

آب‌گرم : یک پیمانه

خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر گردد، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ گردد. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه گردیده و زیتون را روی آن قرار دهید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر اَز قبل گرم گردیده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد اَز گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.