مجله توما

آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

پیتزا یکی از لذیذترین غذای های جهان می باشد که در انواع مختلف پخته میشود ، اینبار آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان را به شما آموش میدهیم...

bademjan آموزش طرز تهیه پیتزا بادمجان

مواد لازم :

بادمجان : ۲ عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

پیاز کوچک : یک عدد

ذرت : ۱۰۰ گرم

زیتون بدون هسته : ۵۰  گرم​

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

: آرد سفید : ۵۰۰ گرم

آب‌گرم : یک پیمانه

خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

نمک : بة میزان لازم

طرز تهیه :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون بة آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر گردد، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ گردد. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه گردیده و زیتون را روی آن قرار دهید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر اَز قبل گرم گردیده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد اَز گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کة پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.

 

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.