مجله توما

طرز تهیه پيتزا قارچ و گوشت

pitzaagharchogosht طرز تهیه پيتزا قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

مواد لازم:

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده دو عدد
سس گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری
پنیر
فیلا فیلا ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
خمیر آماده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک تا دو قاشق غذاخوری
قارچ
ورقه ورقه شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

گوشت را در روغن کمی تفت داده سپس پیاز، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید. خمیر را در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزای تک نفره که چرب شده قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو نمایید.

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.