طرز تهیه پیتزا دو ذوقی

pizzadozoghi طرز تهیه پيتزا دو ذوقی

طرز تهیه پیتزا دو ذوقی

مواد لازم:

فلفل سبز و پیازچه به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر ۳۰ گرم
خمیر پیتزا دو عدد
ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه ۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم
فیله مرغ ۱۰ عدد
گوشت مغز ران گوساله ۴۰۰ گرم
سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا پنج عدد
قارچ، سس کچاپ و کاری به میزان لازم

طرز تهیه:

سس کچاپ را با قاشق به روی خمیر مالیده و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. مقداری پنیر روی سس‌ها ریخته تا زمانی که مواد پیتزا اضافه می‌شود، چسبندگی لازم ایجاد گردد. نیمی از ژامبون‌ را روی خمیر افزوده و مجددا ۱۵ درصد پنیر را اضافه کنید. قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز افزوده و مابقی پنیر را روی آن ریخته تا طبقه اول پیتزا آماده شود.

برای طبقه دوم بعد از اضافه کردن سس‌ها، مقداری پنیر و گوشت پخته‌شده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و پنیر روی آن بریزید. فر را روی حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود. روی طبقه اول سس ریخته و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

سس کاری و کچاپ مزه اصلی این پیتزا خواهد بود.

طرز تهیه پیتزا دو ذوقی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه پیتزا دو ذوقی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *