طرز تهیه اشترودل گوشت

127695 طرز تهیه اشترودل گوشت

طرز تهیه اشترودل گوشت

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۵۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
پنیر موتزارلا: ۲۵۰ گرم
کره یا مارگارین: ۶۰ گرم
آرد گندم: ۴۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم
نمک برای خمیر: یک قاشق چای‌خوری
مایه‌ی خمیر: دو قاشق چای‌خوری
بهبوددهنده: یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
شیر: ۱۲۵ میلی‌لیتر
پیاز: دو عدد متوسط
تخم‌مرغ: یک تا دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپ‌خوری
شکر: دو قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید. روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید. آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید. مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید. بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند. مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید. در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید. می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.

طرز تهیه اشترودل گوشت از سایت بزرگ توما
طرز تهیه اشترودل گوشت نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *