مجله توما

طرز تهیه آبگوشت بامیه

abgusht bamiye طرز تهیه آبگوشت بامیه

طرز تهیه آبگوشت بامیه

مواد لازم:

گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
بامیه ۴۰۰ گرم

طرز تهیه:

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها:

۱ .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.