طرز تهیه فیله استیک پیتزا یولا

filesteikpitazyola طرز تهیه فيله استيک پيتزا يولا

طرز تهیه فیله استیک پیتزا یولا

مواد لازم:

گوجه‌فرنگی رسیده دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و ریحان به میزان لازم
قارچ ۷۰ گرم
روغن زیتون به میزان لازم
سیر خردشده ۲۰ گرم
کپرز کوهستانی ۳۰ گرم
زیتون بدون‌هسته ۴۰ گرم
گوشت فیله گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز خردشده ۳۰ گرم

طرز تهیه:

فیله گوساله را از عرض دو قسمت کنید. درون تابه روغن زیتون ریخته و هر دو طرف گوشت را به مدت سه دقیقه سرخ کرده و کنار بگذارید. مجددا در همان تابه روغن زیتون ریخته، پیاز، سیرو قارچ را تفت دهید. گوجه‌فرنگی چرخ‌شده را در تابه ریخته و با کمی آب با شعله بسیار کم به مدت پنج دقیقه بپزید. سپس زیتون خردشده و کپرز کوهستانی را افزوده و در آخر کار ریحان، نمک، فلفل و آویشن بزنید. گوشت از قبل سرخ شده را به همراه مواد و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا غذا جا بیفتد و آماده سرو شود.

طرز تهیه فیله استیک پیتزا یولا از سایت بزرگ توما
طرز تهیه فیله استیک پیتزا یولا نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *