طرز تهیه لوبیا پلو

lubiapolo طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

در این مطلب از مجله آنلاین توما طرز لوبیا پلو را آماده کرده ایم. لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی است..

مواد لازم:

روغن ۲۰۰گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

زعفران ساییده یک قاشق چایخوری

برنج ۱ کیلو گرم

گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰ گرم

لوبیای سبز ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده ۲تا ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم و گوشت را قیمه ای خرد می نمائیم پیاز را خلال نموده با سه چار قاشق روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود گوشت را می شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می ریزیم و می گذاریم ابگوشت کشیده شود.

نخ های دو طرف لوبیا را می گیریم و لوبیا را خرد می کنیم و گوشت که نیم پز شد لوبیا را داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت و لوبیا پخته شوند در اواخر طبخ رب گوجه فرنگی و زعفران به همراه یک استکان آب را اضافه می نمائیم سپس برنج را ابکش می کنیم و سه چهار قاشق روغن ابکرده و نصف لیوان اب ته دیگ می ریزیم و یک سوم برنج را ته دیگ ریخته نصف از مایه لوبیا و گوشت با کفگیر  روی برنج می ریزیم ،نصف از بقیه برنج را می ریزیم و بقیه مواد را می ریزیم و با بقیه برنج روی لوبیا پلو را میپوشانیم.

قابلمه را روی شعله گاز میگذاریم و در آنرا می بندیم و برای یک ساعت دم می گذاریم اگر از فر برای طبخ لوبیا پلو استفاده می نمایید یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه کافیست.هنگام سرو به آرامی مواد لابه لای برنج را بطوریکه دانه های برنج خرد نشود مخلوط نموده و در دیس می کشیم.

طرز تهیه لوبیا پلو از سایت بزرگ توما
طرز تهیه لوبیا پلو نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *