طرز تهیه کته

eshtetsh طرز تهیه کته

طرز تهیه کته

در این مطلب از مجله آنلاین توما طرز تهیه کته را آماده کرده ایم.

مواد لازم:

برنج ۱ کیلوگرم

روغن ۱۵۰ گرم

نمک به میزان کافی

طرز تهیه:

برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه ۱ استفاده نمود.ابتدا برنج را پیمانه می کنیم , برنج را به دقت تمیز می نماییم و با آب نیم گرم به آهستگی و چندین دفعه به طوری که برنج خرد نشود می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود.

سپس برای هر پیمانه برنجی که در ابتدا پیمانه زدیم، دو پیمانه آب در نظر می گیریم (بهتر است آب نیم گرم باشد) و روی برنج می ریزیم.

یک قاشق نمک داخل آب ریخته و هم می زنیم تا نمک حل شود. آب برنج را می چشیم ، باید نه زیاد شور باشد و نه زیاد بی نمک ،بعد روغن را داخل آب برنج می ریزیم و برنج را روی شعله یا کف فر قرار می دهیم.درب قابلمه یا ظرف برنج را کمی باز می گذاریم تا آب برنج به راحتی تبخیر شود و بعد از تمام شدن آب برنج درب ظرف را بسته و می گذاریم دم بکشد و ته دیگ ببندد.

طرز تهیه کته از سایت بزرگ توما
طرز تهیه کته نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *