طرز تهیه آبگوشت بزباش

Untitledttt طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش

مواد لازم:

روغن کنجد ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری

پیاز متوسط یک عدد

سیب زمینی ۵ عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

زردچوبه یک قاشق مرباخوری

گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی و کمی دنبه) ۷۵۰ گرم

تره و جعفری و کمی شنبلیله نیم کیلوگرم

لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم یا یک پیمانه

لیمو عمانی ۴ تا ۵ عدد

طرز تهیه:

گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم طبخ می کنیم تا کمی گوشت بپزد.

هسته های لیمو را بیرون می آوریم و داخل قابلمه می ریزیم سپس سبزی را تمیز و خرد می کنیم و با روغن کمی سرخ می نماییم و داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت کاملاً بپزد .

در اواخر طبخ ۵ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم.

آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و مقوی ایرانی است که با دقت و توجه می توان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد. نکته ای که برای تهیه آبگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن درب ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند.

طرز تهیه آبگوشت بزباش از سایت بزرگ توما
طرز تهیه آبگوشت بزباش نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *