طرز تهیه گراتن بروکلی

images 2 طرز تهیه گراتن بروکلی

طرز تهیه گراتن بروکلی

مواد لازم:

خامه ۱۰۰ گرم
پنیر گرویر رنده شده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل بقدار کافی
جوش شیرین ۳/۱ قاشق چایخوری
بروکلی ۱ کیلو گرم
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ لیوان

طرز تهیه:

ظرفی را پر از آب کرده یک قاشق نمک و جوش شیرین را در آن ریخته بروکلی را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم . ساقهای آنرا هم خرد کرده و پس از شستن در آبجوش می ریزیم . با حرارت ملایم آنرا می پزیم تا کمی پخته شود اما له نشود و در آبکش ریخته تا آب آن برود . سپس آرد و کره را در ظرفی تفت می دهیم تا طلایی شود . شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم تا سس غلیظ شود . کمی نمک به آن اضافه نموده خامه را هم به آن اضافه می کنیم . ظرف نسوز گرد که کمی عمق داشته باشد انتخاب می کنیم آنرا چرب کرده مقداری سس کف آن می ریزیم . بروکلی ها را روی آن می چینیم سپس بقیه سس را روی آن می دهیم و پنیر رنده شده را می پاشیم . فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده به مدت ۴۵ دقیقه در پنجره وسط قرار می دهیم تا روی گراتن طلایی شود.گراتن را با همان ظرف سر میز برده و نوش جان کنید.

طرز تهیه گراتن بروکلی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه گراتن بروکلی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *