طرز تهیه گراتن ماهی و جو

طرز تهیه گراتن ماهی و جو

مواد لازم:

سوپ جو آماده ۱عدد

شوید یک قاشق

پنیر ماتزارلا نیم فنجان (۱۵۰ گرم)

فیله ماهی سفید ۶۰۰ گرم

آب ۸۰۰ میلی لیتر ( ۳٫۵لیوان )

طرز تهیه:

 ۶۰۰ گرم فیله ماهی سفید را سرخ یا کباب کنید و سپس در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.  ۸۰۰ میلی لیتر (۳٫۵ لیوان) آب را با یک بسته سوپ جو آماده در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و مرتبا هم بزنید تا روی حرارت ملایم به جوش بیاید و به مدت ۵ دقیقه پخته شود. سپس سوپ را روی ماهی بریزید، یک قاشق شوید خرد شده را با نیم فنجان (۱۵۰ گرم) پنیر ماتزارلا (پنیر پیتزا) مخلوط کنید و روی ماهی بپاشید. خوراک را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل فری که از قبل گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه تا طلایی شدن روی خوراک بپزید.  غذا را با برنج سفید سرو نمایید.

طرز تهیه گراتن ماهی و جو از سایت بزرگ توما
طرز تهیه گراتن ماهی و جو نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *