مجله توما

طرز تهیه گراتن ماهی و جو

طرز تهیه گراتن ماهی و جو

مواد لازم:

سوپ جو آماده ۱عدد

شوید یک قاشق

پنیر ماتزارلا نیم فنجان (۱۵۰ گرم)

فیله ماهی سفید ۶۰۰ گرم

آب ۸۰۰ میلی لیتر ( ۳٫۵لیوان )

طرز تهیه:

 ۶۰۰ گرم فیله ماهی سفید را سرخ یا کباب کنید و سپس در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.  ۸۰۰ میلی لیتر (۳٫۵ لیوان) آب را با یک بسته سوپ جو آماده در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و مرتبا هم بزنید تا روی حرارت ملایم به جوش بیاید و به مدت ۵ دقیقه پخته شود. سپس سوپ را روی ماهی بریزید، یک قاشق شوید خرد شده را با نیم فنجان (۱۵۰ گرم) پنیر ماتزارلا (پنیر پیتزا) مخلوط کنید و روی ماهی بپاشید. خوراک را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد داخل فری که از قبل گرم شده است به مدت ۱۰ دقیقه تا طلایی شدن روی خوراک بپزید.  غذا را با برنج سفید سرو نمایید.

جدیدترین اخبار، مطالب، عکس و آهنگ در کانال تلگرام مجله آنلاین توما

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.