ghighnagh طرز تهیه قیقناق

طرز تهیه قیقناق

در این مطلب از مجله آنلاین توما طرز تهیه قیقتاق را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد.

مواد لازم:

پودرهل – مقداری
شکر – سه قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده – مقداری
آرد – یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ – چهار عدد
دارچین – یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

 ابتدا تخم‌مرغ ‌ها را با چنگال هم می‌زنیم، سپس آرد، شکر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم. از طرفی در تابه روغن ریخته و روی شعله می‌گذاریم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه می‌ریزیم، در آن را گذاشته و حرارت را کم کرده تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگینه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچین و پودرقند تزئین می‌کنیم.