dolmagharch طرز تهیه دلمه قارچ

طرز تهیه دلمه قارچ

در این مطلب از مجله آنلاین توما طرز تهیه دلمه قارچ را که یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است برای شما عزیزان آماده کرده ایم. 

مواد لازم:

برای ۴ نفر

گوشت یا ژامبون چرخ کرده – ۲۰۰ گرم

قارچ درشت یک اندازه – ۲۴ عدد

شکر – ۱ قاشق مرباخوری

سویا سس – ۱ قاشق سوپخوری

نمک – بقدر کافی

آرد ذرت – ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

گوشت یا ژامبون را با یک قاشق سویا سس و آرد و کمی نمک مخلوط می نمائیم.ساق قارچ ها را از کلاهک جدا نموده،ساق ها را می شوئیم و ریز خرد می کنیم.

یکی دو قاشق روغن مایع در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . قارچ های خرد کرده را در آن کمی سرخ می نماییم. بعد گوشت را با قارچ مخلوط نموده ،هم می زنیم. کمی شکر و نمک به آن اضافه کرده،بعد از یکی دو دقیقه که آب گوشت کشیده شد،داخل قارچ ها را با آن پر می نمائیم.

بعد قارچ های آماده شده را در یک ردیف در ظرف چیده در فر ملایم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه قرار می دهیم،کافی است قارچ کمی نرم شود. می توانیم قارچ ها را در تابه چیده درب آن را بگذاریم و چند دقیقه با حرارت ملایم بپزیم.

این روش تهیه دلمه قارچ چینی می باشد.