طرز تهیه حریره بادام

harirebadam طرز تهیه حریره بادام

طرز تهیه حریره بادام

مواد لازم:
بادام ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
روی بادام را آبجوش میریزیم و پوست آنرا فروی میکنیم ( ممکن است از بادام پوست گرفته آماده استفاده کنیم در اینصورت ۱۵۰ گرم کافی است ) بعد آنرا چرخ میکنیم و در پارچه نازکی میریزیم و ۲ تا ۳ لیوان آب روی آن میریزیم و شیره بادام را خوب میگیریم بطوریکه آب کاملا سفید و کمی غلیظ شود و بشکل شیر در بیاید و بعد آرد برنج را درآن حل میکنیم و شکر را نیز اضافه می نمائیم و در ظرف لعابی میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب بهم میزنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود و بعد از روی آتش بر میداریم در ظرف میکشیم و بعد از سرد شدن صرف میکنیم چون حریره برای مریض است شکر آن قدر کمتر باشد یهتر است و تا حدیکه قابل خوردن باشد میشود شکر آنرا کم یا زیاد نمود.

طرز تهیه حریره بادام از سایت بزرگ توما
طرز تهیه حریره بادام نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *