طرز تهیه شیرینی نخودچی

shirininokhodchi طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم:
آرد نخودچی : دو لیوان
پودر قند : یک لیوان
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
روغن جامد : نصف لیوان
کره : ۲۵ گرم
قالبهای مخصوص

طرز تهیه:
پودر قند، روغن جامد و کره را با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفید شود. بعد آرد نخودچی را کم کم روی موادمان الک میکنیم ، با دست خوب ورز میدهیم در پایان هم پودر هل را اضافه میکنیم و اینقدر با دست ورز میدهیم تا وقتی خمیر را به صورت گلوله در میاوریم مواد از هم جدا نشوند . فر را در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم . خمیر را در ظرفی باز میکنیم و با قالبهای مخصوص شیرینی نخودچی قالب میزنیم. ته یک ظرف نچسب را چرب میکنیم (میتوانیم از کاغذ روغنی مخصوص شیرینی هم استفاده کنیم) شیرینی ها را داخل ظرف میچینیم و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم .

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه شیرینی نخودچی از سایت بزرگ توما
طرز تهیه شیرینی نخودچی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *