طرز تهیه ته دیگ مرغ

tahdigmorgh طرز تهیه ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ یا ران مرغ ۲ عدد
فیله مرغ ۲۵۰ گرم
برنج ۷۰۰ گرم
نخود آبگوشتی ۲۰۰ گرم
استاک مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
ادویه مخلوط ۱ قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.
آنها را مزه دار می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت ۱ تا ۲ ساعت مزه دار کنید.
نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت ۲ تا ۳ باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود. در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا ۲/۱ لیوان از استاک باقی مانده باشد.
برنج را به مدت ۴ تا ۵ ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید. سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم. نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه آن را دم می کنیم.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

طرز تهیه ته دیگ مرغ از سایت بزرگ توما
طرز تهیه ته دیگ مرغ نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *