آموزش تهیه لوز نارگیل

lozenargil آموزش تهیه لوز نارگیل

آموزش تهیه لوز نارگیل

مواد لازم:
شربت قوام آمده ۴/۱ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر نصف پیمانه(۷۵ گرم)
آب ۴/۱ پیمانه(۵۰ گرم)

 

طرز تهیه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن کنار بگذارید. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود.
پودر نارگیل را به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیری شکل شود.
سپس مایه ی آماده را در قالب چرب شده ی باقلوا پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس آن را به شکل لوزی برش دهید.

 

طرز تهیه شربت:
شکر و آب را بگذارید بجوشد تا قوام بیاید. در صورت دلخواه می‌توانید دو قاشق غذاخوری گلاب به شربت اضافه نمایید

 

منبع: groohashpazi.blogfa.com

آموزش تهیه لوز نارگیل از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه لوز نارگیل نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *