آموزش تهیه سوهان کنجدی

sohankonjedi آموزش تهیه سوهان کنجدی

آموزش تهیه سوهان کنجدی

مواد لازم:
کنجد یک ونیم پیمانه
شکر یک پیمانه
عسل سه قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:
شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد. حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید. بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.

آموزش تهیه سوهان کنجدی از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه سوهان کنجدی نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *