آموزش تهیه آجی بادام قرابیه

Pastry79 آموزش تهیه آجی بادام قرابیه

آموزش تهیه آجی بادام قرابیه

مواد لازم:
بادام ۲۰۰ گرم
بادام تلخ یک قاشق غذاخوری
آرد سیب زمینی ۴ قاشق سوپ خوری
آرد ۶ پیمانه
شکر ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل به مقدار کم
کره ۱۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه:
بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید.
سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

آموزش تهیه آجی بادام قرابیه از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه آجی بادام قرابیه نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *