آموزش تهیه چدو

chedo آموزش تهیه چدو

آموزش تهیه چدو

مواد لازم:
برای تهیه خمیر:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد به میزان لازم
نمک مقداری
آب ۱ پیمانه

داخل خمیر(۱):
کدو حلوایی پوره شده پیاز داغ نگینی
شکر (در صورت تمایل) به مقدار لازم
مغزگردو نگینی خرد شده
پیاز داغ نگینی

داخل خمیر(۲):

گوشت چرخ‌کرده
پیاز داغ نگینی
نمک، فلفل، زردچوبه
دانه انار
روغن

طرز تهیه:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکانده و مخلوط کنید. آرد و نمک را الک نموده و کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در این بین آب را هم کم‌کم به مواد بیفزایید. آرد را تا جایی اضافه کنید تا خمیر یک‌دستی به دست آید که به دست نچسبد.
(۱) پوست کدو حلوایی را گرفته، تخم‌های آن را جدا کرده‌ و بگذارید با آب بپزد و آب آن کامل کشیده شده، پوره کدو حلوایی به دست آید. در صورت تمایل مقداری شکر به کدو حلوایی اضافه کنید. مغز گردو نگینی شده و پیاز داغ را نیز با کدو مخلوط کنید.
(۲)گوشت چرخ‌کرده را همراه با پیاز داغ و روغن سرخ کنید. به آن نمک،‌ فلفل و زردچوبه بزنید. در آخر دانه‌های انار را هم اضافه کنید.
حال خمیر را با وردنه نازک باز کنید و دایره‌های بزرگ به قطر ۱۰ سانتی‌متر ایجاد کنید. از مواد (۱) یا(۲) به دلخواه وسط خمیر قرار داده و چدوها را بپیچید. چدو باید باریک پیچیده ‌شود؛ به همین دلیل مواد را در چدو صاف کنید سپس بپیچید. وقتی همه چدوها پیچیده شدند آن‌ها را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
چدو در اصل نوعی پیراشکی است؛ و چون در آن از کدو هم استفاده می‌شود، به گذر زمان و با الهام از کلمه کدو به چدو تغییر نام داده است.
چدو مخصوص مردم کشور آذربایجان است و به عنوان عصرانه و یا میان وعده مصرف می‌شود.

 

منبع: groohashpazi.blogfa.com

آموزش تهیه چدو از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه چدو نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *