آموزش تهیه نون برنجی قزوین

noanberenjiqazvin آموزش تهیه نون برنجی قزوین

آموزش تهیه نون برنجی قزوین

مواد لازم:
آرد برنج نیم کیلو
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب نصف یک چهارم لیوان
هل کوبیده یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
روغن و پودر قند را مخلوط کرده و تخم مرغ بعلاوه هل و آرد برنج و گلاب را به آن اضافه کرده وخمیر لطیفی به دست می آید.خمیر را در نایلون ریخته و به مدت ۲۴ ساعت استراحت داده سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک کمی از فندق بزرگتر بر می دارم داخل سینی فر می گذاریم بعد با قالب نون برنجی که مثل مهر روی آن را نقش می زنیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم ، این شیرینی پف می کند پس دقت نمایید که گلوله های خمیر را بزرک نگیرید.

 

منبع: groohashpazi.blogfa.com

آموزش تهیه نون برنجی قزوین از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه نون برنجی قزوین نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *