آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه

bagalipolobamahiche آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه

آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
باقالی سبز: ۲ پیمانه
شبت خشک: ۱۵۰ گرم
هل و دارچین و پودر گل سرخ: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری
کره حیوانی: ۱۰۰ گرم
ماهیچه با استخوان: یک و نیم کیلوگرم
پیاز بزرگ: ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

 

طرز تهیه ماهیچه :
ابتدا درون زودپز کمی روغن می ریزیم. ماهیچه های پاک شده و شسته شده را درون آن ریخته و پیازی به شکل نگینی ریز می کنیم و اضافه می کنیم. حدود ۱/۲ قاشق غذاخوری زردچوبه می ریزیم و با حرارت متوسط به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه آن را تفت می دهیم. در این مدت دائم به هم می زنیم تا آب پیاز کم کم به خورد ماهیچه برود و بوی گوشت گرفته شود. سپس آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا بپزد و آب آن به اندازه ی دلخواه باقی بماند. در آخر نمک را اضافه می کنیم.

طرز تهیه باقالی پلو :
ابتدا مقداری آب درون قابلمه ریخته وقتی به جوش آمد برنج خیس خورده را همراه نمک اضافه می کنیم. آب که دوباره به جوش آمد باقالی ها را اضافه می کنیم. برای سبز ماندن رنگ باقالی آب گردانی می کنیم. به این طریق که در ظرفی مقداری آب جوش آمد یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته باقالی ها را کم کم درون آبکش پلاستیکی ریخته یک دقیقه درون آبجوش قرار می دهیم. سپس بلافاصله درون آب سرد یا زیر شیر آب سرد قرار می دهیم. آب آن که کشیده شد استفاده می کنیم. فقط برنج را تست می کنیم هر وقت که آماده ی آبکش شدن شد آبکش می کنیم . درون قابلمه کمی روغن می ریزیم . سیب زمینی ها را حلقه می کنیم و در کف قابلمه می چینیم. یک قاشق روی آن زعفران دم کرده ریخته کمی از برنج ریخته و شبت می پاشیم. دارچین و هل و پودر گل سرخ و کمی روغن آب کرده لا به لای برنج می ریزیم. در آخر کره را به قطعات نازک نازک خرد کرده روی سطح برنج می چینیم. نصف استکان آب جوش دور قابلمه ریخته و به مدت یک ربع دم می کنیم. سپس ماهیچه های آماده شده را می توانیم لای برنج موقع کشیدن در دیس قرار می دهیم یا به شکل جداگانه در کنار برنج سرو کنیم.

آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه از سایت بزرگ توما
آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *