طرز پخت دلمه کرپ

dolmecrepe طرز پخت دلمه کرپ

طرز پخت دلمه کرپ

همینک طرز پخت دلمه کرپ را در این مطلب از مجله توما، برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده ۱۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
ژامبون یا کالباس ۲۰۰ گرم
خردل یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به قدر کافی
کرپ نازک و لطیف ۱۶ عدد
سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا ۲۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته ۴ عدد

طرز تهیه:

سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با ۱۰۰ گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.

داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.

دلمه کرپ یک غذای فرانسوی می باشد.

منبع: groohashpazi

طرز پخت دلمه کرپ از سایت بزرگ توما
طرز پخت دلمه کرپ نوشته شده از توما | جامع ترین مجله آنلاین فارسی

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *