dolmecrepe طرز پخت دلمه کرپ

طرز پخت دلمه کرپ

همینک طرز پخت دلمه کرپ را در این مطلب از مجله میهنی ها، برای شما عزیزان آماده کرده ایم..

مواد لازم:

پنیر گرویر (یا هر نوع پنیری که در حرارت آب شود) رنده شده ۱۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
ژامبون یا کالباس ۲۰۰ گرم
خردل یک قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به قدر کافی
کرپ نازک و لطیف ۱۶ عدد
سبزی های معطر (نعناع،ترخان،گشنیز)مجموعا ۲۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته ۴ عدد

طرز تهیه:

سبزی ها را پس از تمیز کردن می شوئیم و در صافی می ریزیم،تا آب آنها کاملا برود. سپس آنها را به صورت کاملا ریز خرد می کنیم و با ۱۰۰ گرم کره کمی سرخ می نمائیم، مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم. تخم مرغ ها را در سبزی ها رنده می کنیم .ژامبون را نیز خرد می کنیم و داخل سبزی ها می ریزیم .خردل را در کمی آب رقیق می کنیم و با سبزی و ژامبون مخلوط می کنیم.

داخل هر کرپ را مقدار از مواد مخلوط می ریزیم و لوله می کنیم. کف ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم و کرپ ها را مرتب در آن می چینیم و روی آنها خامه میریزیم، پنیر را نیز روی آنها می پاشیم .

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی بالاترین پنجره فر می گذاریم تا پنیر آب شده و روی کرپ ها طلایی شود.

دلمه کرپ یک غذای فرانسوی می باشد.

منبع: groohashpazi